Aktiv sommer 2009

Aktiv sommeruge 2009

Så har der igen været Aktiv Sommeruge. Den 5. og 6. august deltog 13 børn fra 3. – 7. klasse i aktiviteten Foto, d. v. s. alle tilmeldte..

De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Det var enestående, så fine negativerne stod. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværks-mæssige måde er der stadig.

Nu har det foreløbig været sjov i 8 år, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg , at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi. Hvis der da stadig er noget, der hedder Aktiv Sommeruge.

Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er måske igen et kamera (brugt), det er ikke bestemt endnu. (præmien skal nok komme) Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Carsten Jakobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jakobsen. (han har lovet at medvirke igen i 2010)

Casper Jakobsen kom igen på en svær opgave, men der er jo kun én vinder, og han har valgt billede nr. 10 som vinder. Billedet er lavet af Line 6.A Vinderup skole.

Et godt billede er i Casper Jakobsens øjne et billede, der fortæller en historie.

Et stort TILLYKKE til Line.

Casper Jakobsen sagde, at hvis der skulle findes en 2. og 3. plads, skulle det være billede nr. 8 og nr. 2.

Billede nr. 8 er lavet af Michelle 3.B Vinderup Skole, og billede nr. 2 er lavet af Magnus 3. kl. Hjelm Hede Friskole

Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den ildhu i gik til opgaven med.