Aktiv sommer 2020

Aktiv sommeruge 2020 I 2020 var der Aktiv Sommeruge 3. og 5. august. Der var tilmeldt 22 børn fra 3. – 9. klasse i aktiviteten Foto. Der var 2 afbud, så 20 deltog aktivt. De havde på forhånd fået kamera og film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværksmæssige måde er der stadig. I år var 19. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi, så længe kræfterne er der. Jeg må så desværre meddele, at min hjælper Søren stopper på grund af helbredet. En RIGTIG STOR TAK til Søren, for hans indsats i 18 år. Så må vi se, hvad fremtiden bringer. Der er jo intet, der fortsætter evigt. Det er dejligt, at mødes af en positiv holdning, når jeg er rundt med kameraer.

Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt), eller en bog. Tidligere pressefotograf ved Skive Folkeblad, Casper Jacobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed stadig i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jacobsen.

Vinder af konkurrencen blev: Nr. 1 blev Julie Nr. 2 blev Dagmar Nr. 3 blev Maja Nr. 4 blev Frederikke

Casper havde meget svær ved at placere 1. og 2. pladsen, og igen 3. og 4. pladsen. Derfor 4 placeringer. Men enden blev som anført ovenfor.

Nr. 1 blev Julie med billedet

1. plads

Nr. 2 blev Dagmar med billedet

2. plads

Nr. 3 blev Maja med billedet

3. plads

Nr. 4 blev Frederikke med billedet

4. plads

Søren og Anders siger alle deltagere tak for interessen og for den sædvanlige ildhu I gik til opgaven med.

Med venlig hilsen

Anders