Aktiv sommeruge 2010

I 2010 var der Aktiv Sommeruge 4. til 6. august. Der deltog 9 børn fra 3. – 7. klasse i aktiviteten Foto, d. v. s. at der var 2 afbud.

 De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Det var enestående, så fine negativerne stod. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværks-mæssige måde er der stadig.

Nu har det foreløbig været sjov i 9 år, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi. Hvis der da stadig er noget, der hedder Aktiv Sommeruge. Det håber vi, da der allerede er ”tilmeldinger” til 2011.

 Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).

Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Carsten Jakobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jakobsen. (han har allerede lovet at medvirke igen i 2011)

 Casper Jakobsen syntes igen, at det var en svær opgave, men der er jo kun én vinder, og han har valgt billede nr. 7 som vinder. Billedet er lavet af Michelle 4. B Vinderup skole.

 Et stort TILLYKKE til Michelle.

 Magnus blev nr. 2 og Line blev nr. 3.

 Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den ildhu i gik til opgaven med.