Aktiv sommeruge 2011

I 2011 var der Aktiv Sommeruge 4. og 5. august. Der deltog 15 børn fra 4. – 10. klasse i aktiviteten Foto, d. v. s. at der var 3 afbud.

De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Det var enestående, så fine negativerne stod. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværks-mæssige måde er der stadig.

I år var 10. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi. Hvis der da stadig er noget, der hedder Aktiv Sommeruge. Det håber vi, for vi har allerede fået ”tilmeldinger” til 2012.

Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).

Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Carsten Jakobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jakobsen. (han har allerede lovet at medvirke igen i 2012)

Casper Jakobsen syntes igen, at det var en svær opgave, men der er jo kun én vinder, og han har valgt billede nr. 4 som vinder. Billedet er lavet af Sara 5. B Vinderup skole.

Et stort TILLYKKE til Sara.

Yasmin blev nr. 2 og Luna og Malene deler 3. pladsen.

Der er nogle kommentarer til billederne.

Vinderbilledet

Casper Jakobsen faldt for den lille mis, for den måde, den sidder på lur på – ikke urolig, selvom der er mange blomster omkring den.

Nr. 2

- tydeligt at se det er Venedig – der er det, der skal være - næsten som fra en turistbrochure.

Nr. 3 billede nr. 3

- gået tæt på hunden

- står skarpt på sløret baggrund

Nr. 3, billede nr. 15

- fint billede af spillemanden. Kunne ønske, at fotografen var gået lidt tættere på, så der ikke var så

meget over og under ham.

Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den ildhu i gik til opgaven med.