Aktiv sommeruge 2012

I 2012 var der Aktiv Sommeruge 9. og 10. august. Der var tilmeldt 13 børn fra 4. – 10. klasse i aktiviteten Foto, 1 ”glemte” at sende afbud.

De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværks-mæssige måde er der stadig.

I år var 11. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten fortsætter vi. Hvis der da stadig er noget, der hedder Aktiv Sommeruge. Det håber vi, for vi har allerede fået ”tilmeldinger” til 2013.

Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).

Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Carsten Jakobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jakobsen. (han har allerede lovet at medvirke igen i 2013)

Casper Jakobsen syntes igen, at det var en svær opgave, men der er jo kun én vinder. Han havde svært ved at placere de 2 bedste, hvilken der skulle være vinderbilledet, og hvilken der skulle være nr. 2. Men til sidst valgte han billede nr. 4 som vinder. Billedet er lavet af Julie 4. B Vinderup skole.

Et stort TILLYKKE til Julie.

Niels Harald fik 2. pladsen og Janne blev nr. 3.

Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den ildhu i gik til opgaven med.