Aktiv sommer 2015
 
I 2015 var der Aktiv Sommeruge 3. og 5. august. Der var tilmeldt 22 børn fra 3. – 9. klasse i aktiviteten Foto. Der var 2 afbud, så vi endte på 20 deltagere.
 
De havde på forhånd fået en film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværksmæssige måde er der stadig. 
I år var 14. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse for aktiviteten, fortsætter vi. 
 
Vi gentager ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).
Pressefotograf ved Skive Folkeblad, Casper Jacobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det er dermed i professionelle hænder. En stor tak til Casper Jacobsen. (han har allerede lovet at medvirke igen i 2016).
 
Casper Jacobsen brugte udelukkelsesmetoden indtil der var 4 tilbage. Han syntes igen, at det var en svær opgave, men der er jo kun én vinder. Men til sidst valgte han billede nr. 1 som vinder. Billedet er lavet af Janne, 9. kl. Realskolen. 
 
Et stort TILLYKKE til Janne.
 
Meget tæt på havde Casper Jakobsen
På 2. pladsen Maja. 
På 3. pladsen Sofie.
På 4. pladsen Emilie.
 
Søren og Anders siger alle deltagere tak for jeres interesse og for den sædvanlige ildhu i gik til opgaven med.
 
Med venlig hilsen
Anders