Aktiv sommeruge 2019

 

I 2019 var der Aktiv Sommeruge 5. og 7. august. Der var tilmeldt 18 børn fra 3. klasse og op i aktiviteten Foto. Der var 1 afbud.

De havde på forhånd fået kamera og film udleveret, og skulle selv ud at fotografere, hvorefter jeg fik filmen retur til fremkaldning. Alle gik til opgaven med en begejstring, der kun kan smitte af på os. Interessen for at lave billeder på den gode gamle håndværksmæssige måde er der stadig.

I år var 18. gang, og vi er enige om, min hjælper Søren og jeg, at så længe vi synes det er sjovt, og der er interesse og opbakning til aktiviteten fortsætter vi, så længe kræfterne er der. Det er dejligt, at mødes af en positiv holdning, når jeg er rundt med kameraer. I år gik det fint med at holde afleveringsfristen. I de tilfælde, hvor ferien var ”lidt i vejen” blev der lavet aftaler om aflevering senere. Det hele gik op i en højere enhed.

Jeg vil jo nødig at børnene bliver skuffet.

Vi har gentaget ideen med en konkurrence, og præmien er igen et kamera (brugt).

Fhv. pressefotograf ved Skive Folkeblad, Casper Jacobsen, har igen løst opgaven som dommer, og det var dermed i professionelle hænder.

Ved bedømmelsen fremhævede han deltagernes mod til at gå tæt på motivet. Og som det ses, gjaldt det næsten alle billeder i konkurrencen.

En stor tak til Casper Jacobsen.

 

Vinder af konkurrencen blev:

Sinne. Stort tillykke.

Nr. 2 blev Dagmar.

Nr. 3 blev Amalie og Emil 

Altså en delt 3. plads

Søren og Anders siger alle deltagere tak for interessen og for den sædvanlige ildhu I gik til opgaven med.

Med venlig hilsen

Anders